Ontdek ons gebak voor Kerst en Nieuwjaar:

Tradition:

Biscuit – Cointreau – Slagroom – Fruit – Chocolade

Ganache:

Biscuit – Cointreau – Slagroom – Fruit – Ganache

Creme au Beurre:

Biscuit – Rhum – Vanilla- & Mokkacreme au beurre

Framboosje:

Rouladebiscuit – Countreau – Slagroom – Gebroken framboosjes – Merinque

Exotic:

Melkchocolademousse – Biscuit – Mandarine Napoleon crème – Mousse van exotisch fruit – Progrès

Passion:

Witte chocolade mousse – Chocolade mousse – Brownie – Passiecaramel – Gemengd fruit – Biscuit

Surprise:

Chocolademousse – Palet van rode perzik – Kirschcrème – Chocolade biscuit – Gepofte rijst

Bosbes-Vanille:

Mousse van bosbes – Vanille mousse – Chocolade mousse – Chocoladebiscuit – Progrès

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips en leuke acties!